Wie is PetSigns?

Gevestigd in het Brabantse plaatsje Bergeijk vindt u PetSigns (onderdeel van LD Ontwerp), een kleine ontwerpstudio en drukkerij, gespecialiseerd in het drukken van persoonlijke en unieke producten m.b.t. dieren.

Het begon allemaal met het maken van een eigen persoonlijk waakbord aan de schutting, waar we zo veel positieve reacties op kregen, dat er al snel handel in bleek te zijn. Er waren wel meer mensen die hun EIGEN hond (of ander dier) op een waakbord wilden hebben. Want wie wil dit nu niet?

Maar daar bleef het niet bij, want al snel besloten we meer producten te gaan bedrukken. Want onze trouwe (huis)dieren verdienen het gewoon om vereeuwigd te worden en een mooi plaatsje te krijgen in en om ons huis. Zo maakten we al snel autobordjes voor in de auto, want ook onderweg zijn ze er vaak bij.

Maar onze passie voor onze huisdieren was daarmee nog niet gestild, er moesten nog wel meer producten zijn, die we konden "versieren" met onze maatjes. Zo begonnen we keramieke tegels te bedrukken, evenals onderzetters. En de hondenpenningen mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

En ik vermoed dat het hier ook niet bij zal blijven. Er zullen in de toekomst nog wel meer producten op onze website verschijnen. En mocht u ideeën, tips of een verzoek hebben, laat het ons gerust weten.


En dit alles natuurlijk speciaal voor u ontworpen, naar uw eigen idee. U bepaalt wat u graag zou willen en wij maken hier dan een passend ontwerp voor. Dus waar wacht u nog op!


Mvg,
PetSigns