Veelgestelde vragen (FAQ)

Hieronder staat een lijst met de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u deze mailen naar info@petsigns.nl.

- Hoe wordt het waakbordje gemaakt?

Deze wordt full color geprint, rechtstreeks op het plaatmateriaal. Dit kan wit polystyreen van 1 mm dik zijn. Hetzelfde materiaal als de standaard waakbordjes, die u kunt vinden in een dierenspeciaalzaak. Of u kunt kiezen voor aluminium sandwichpanelen van 3 mm dik met witte toplaag of zilver brushed toplaag (Dibond®). De gebruikte inkt is UV-inkt dat direct met UV licht wordt behandeld. Het bordje is daardoor na productie meteen droog en klaar voor verzending.

Waakbord printen PetSigns   


- Wat is Dibond®?
Dibond® is een aluminium sandwichpaneel dat bestaat uit twee lagen aluminium en ertussenin een zwarte kunststof laag. Dit geeft het materiaal een stevige, niet buigzame werking. Welke geschikt is voor binnen of voor buiten. De zilver brushed aluminium geeft uw print een echte aluminium "look". De lichte/witte delen in de print zullen een mooi levendig en spiegelend effect krijgen. En zo zal de print op het witte Dibond® een meer natuurlijk en helder effect geven.

   


- Zijn de bordjes van buitenkwaliteit?
Ja, de bordjes zijn geschikt om buiten te plaatsen. Ook de inkt is weersbestendig. Uiteraard moet u wel voorzichtig zijn met bijtende vloeistoffen.

- Wat is de levertijd?
Uw bestelling wordt uiterlijk 5 werkdagen, na akkoord van de drukproef en ontvangst van de betaling, verzonden via PostNL.

- Wat zijn de kosten?
De kosten zijn 15,50 euro voor een polystyreen waakbord en 21,00 euro voor een waakbord van Dibond®. Elk volgend bordje, met hetzelfde ontwerp, kost 8,00 voor polystyreen en 14,00 euro voor Dibond®. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor speciale fotobewerking, dan wordt er tot 2,50 euro meerkosten gerekend.

- Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling (ivm materiaalkeuze en aantal producten). Binnen Nederland kan dit variëren tussen 1,10 en 7,50 euro en voor België tussen 1,80 en 9,00 euro. Bij het afrekenen van uw bestelling zullen de juiste verzendkosten berekend worden en krijgt u de keuze om te kiezen tussen verzendingen mét of zonder track&trace code.

- Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, dit kan. Dit kunt u via het bestelformulier kenbaar maken. Zodra uw bestelling gereed is, zullen wij contact met u opnemen.

- Van welke kwaliteit moet mijn foto zijn?
De foto moet minimaal een resolutie van 150 dpi hebben, op het uiteindelijk printformaat. Het liefst zelfs 300 dpi. Heeft u twijfels over de kwaliteit van de foto, dan kunt u deze altijd emailen naar info@petsigns.nl. Tevens wordt de kwaliteit altijd gecontroleerd bij het maken van de drukproef. Mocht de kwaliteit niet toereikend zijn, krijgt u hier altijd bericht over.

- Op welke manier verloopt de betaling?
Dit is afhankelijk van de keuze die u maakt. U kunt kiezen uit een directe betaling, zoals Ideal (NL), Bancontact (BE), KBC/CBC (BE) of overschrijving. U krijgt bij de drukproef ook de betalingsgegevens. U kunt dan gewoon via uw eigen bank een overschrijving doen. Zodra het geld binnen is, evenals uw akkoord op de drukproef, gaan we uw waakbordje produceren.


- Kan ik eerst een voorbeeld van mijn waakbord, tegel, hondenpenning of onderzetters zien, voordat ik betaal?
Ja, dit kan. Hiervoor hoeft u bij uw bestelling alleen maar te kiezen voor betaalmethode "overschrijving". Na het plaatsen van de bestelling, krijgt u een bevestigingsmail met daarin de betaalgegevens en gaan wij aan de slag met uw ontwerp. Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, kunt u de betaling doen en ons mailen dat het ontwerp naar wens is. Daarna gaan wij pas over op productie en verzending.


- Zijn de voorbeelden in de fotogalerij te bestellen?
Nee, deze zijn enkel ter inspiratie op deze website geplaatst. De voorbeelden van deze waakborden, autobordjes, onderzetters, tegels en hondenpenningen, zijn bestellingen van onze klanten. En de rechten van de foto's liggen niet bij ons. De voorbeelden worden dan ook ALTIJD en alleen met toestemming van onze klanten weergegeven.